Президентът на България, в периода 2012 - 2017 г., Росен Плевнелиев заяви,

...
Президентът на България, в периода 2012 - 2017 г., Росен Плевнелиев заяви,
Коментари Харесай

Плевнелиев: Зад Гърция сме с 10 години

Президентът на България, в интервала 2012 - 2017 година, Росен Плевнелиев съобщи, че откровено се надява да има държавно управление. Той показа мнението си по тази причина къде се намираме и какво би могло да се случи в политически проект. 

" От 2016 година приказвам за едно и също нещо - възходът на популизма. Има страни, които попаднаха в плен на този метод. България е класическа жертва и това са над 100 страни - цяла Латинска Америка беше погубена и унищожена политически и стопански ", уточни президентът за Нова тв.

Според него страната ни се намира 10 години обратно зад Гърция. " Това, което ще се случи при нас е същото, което стана и там тогава. Тежка рецесия, грубо опълчване, финансова, икономическа и политическа рецесия ", обясни Плевнелиев. 

" Има два оставащи рационални разновидности. Единия - програмно държавно управление на ГЕРБ-СДС, с мандата на партията и с плаваща и необятна поддръжка. Втория вид, който аз не изключвам и в случай че бях на мястото на Бойко Борисов щях да се замисля, би бил държавно управление на малцинството. Хората чакат да се носи отговорност ", разяснява президентът на България, в интервала 2012 - 2017 г.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР